Capaciteit

Naast de op onze website beschreven activiteiten, kunt u ook bij GMSoft terecht voor ondersteuning. Bent u met een (groot) ICT-project bezig en wilt u meer capaciteit? Wij kunnen u helpen!

Training of instructie

Maakt u gebruik van software systemen en heeft u het gevoel dat u er meer uit zou kunnen halen? Is de handleiding voorhanden, maar komt u er niet uit en heeft u vragen over bepaalde functionaliteiten?

GMSoft kan samen met u bekijken of u uw software maximaal gebruikt. Er kan een training of instructie worden gemaakt voor uw (nieuwe) medewerkers. Diverse vragen kunnen worden doorgenomen en er kan gezamenlijk worden gezocht naar de juiste antwoorden.

Naar aanleiding van uw vragen en eventuele wensen kan ook worden bekeken of de gebruikte software wel de meest praktische is voor uw onderneming. Of kunnen er praktische werkinstructies worden gemaakt om het gebruik van de software te verbeteren en vast te leggen.

Advies

Denkt u dat uw huidige automatisering aan vernieuwing toe is en wilt u daar zekerheid over? Bent u van plan te gaan vernieuwen, maar heeft u nog niet duidelijk hoe of wat precies? In deze gevallen kunt u een beroep doen op GMSoft.
Vaak is het prettig om met iemand te kunnen sparren over de gewenste doelen en de te maken keuzes.

help